CALITATEA FACE DIFERENTA

MTC CONSTRUCT

MTC Construct S.R.L. este o companie 100% românească, fondată în 2003, cu sediul de producție situat în Tecuci, județul Galați. Suntem specializați în producția de șipcă metalică, țiglă metalică, tablă cutată și profile gips-carton, utilizând cele mai noi tehnologii automatizate și materii prime de înaltă calitate.

MISIUNEA NOASTRA

Ne angajăm să producem și să distribuim la nivel național articole de construcții de calitate superioară, garantând satisfacția clienților printr-o ofertă variată de produse, culori și finisaje, toate la prețuri competitive.

Valorile nostre

Calitate

Prioritizăm satisfacția clientului prin oferte personalizate, servicii de înaltă calitate și flexibilitate.

Încredere

Construim și menținem relații durabile cu clienții și partenerii noștri.

Dezvoltare

Investim constant în inovare și extindem gama de produse și servicii, dezvoltând aptitudinile echipei noastre.

Echipă

Promovăm relații bazate pe respect reciproc, spirit de echipă și un mediu de lucru armonios.

Dedicare

Suntem dedicați să ne ridicăm la cele mai înalte standarde de calitate.

Pasiune

Suntem caracterizați de o atitudine pozitivă și pasiune pentru fiecare proiect pe care îl desfășurăm.

Produsele noastre

Șipcă Metalică pentru Gard

Gardul unei case contribuie la prima impresie pe care și-o face un vizitator despre acel loc. Șipcile metalice oferite de MTC Construct sunt fabricate din bandă metalică pe linii de profilare automată, utilizând materii prime de înaltă calitate precum Aluzinc® sau tablă zincată pre-vopsită. Disponibile într-o gamă largă de culori și finisaje, aceste șipci oferă un aspect elegant și o rigiditate excelentă, contribuind la securitatea și estetica curții dvs.

Țiglă Metalică

Acoperișurile produse de MTC Construct se remarcă prin durabilitate și estetica deosebită. Țigla metalică este disponibilă într-o varietate de finisaje și culori, fiind completată de o gamă largă de accesorii și sisteme de drenaj. Materia primă de înaltă calitate asigură longevitatea și robustetea acoperișurilor noastre, oferind protecție și un aspect plăcut pentru orice construcție.

Galerie video

Rulează videoul

Cum se produce tigla metalica MTC model Authentic pentru acoperisuri

Rulează videoul

Cum se produc riglele metalice de gard MTC modelul Select

Galerie foto

Ani experienta
0
Angajati
0
Vanzari
0 M€
Clienti
+ 0 k

Echipa Noastră

La MTC Construct, ne mândrim cu o echipă dedicată, profesionistă și pasionată. Promovăm relații bazate pe respect reciproc, spirit de echipă și un mediu de lucru armonios, contribuind astfel la dezvoltarea continuă a companiei și la atingerea celor mai înalte standarde de calitate.

Dragi clienți și parteneri,

La MTC Construct, ne dedicăm în totalitate misiunii noastre de a oferi produse și servicii de construcții de cea mai înaltă calitate, la prețuri accesibile. Vă asigur că echipa noastră este întotdeauna pregătită să răspundă nevoilor dumneavoastră, cu profesionalism și pasiune.

Angajamentul nostru față de inovare și dezvoltare continuă rămâne neclintit. Vom investi constant în cele mai noi tehnologii și vom extinde gama noastră de produse pentru a vă oferi soluții eficiente și durabile pentru orice proiect de construcție.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și pentru parteneriatul nostru continuu. Promitem să rămânem alături de dumneavoastră, oferindu-vă mereu calitatea și fiabilitatea pe care le meritați.

Director general

Catalin Pavel